SKOLA

ERBJUDANDE

4

minuter

Loops, bygget av lærere, for lærere. Nå gratis fram til 1. juli!

Interessen for virtuelle klasseromsløsninger har eksplodert på grunn av Covid-19. Hos oss i Loops Education ønsker vi å hjelpe hver lærer i arbeidet med å opprettholde god pedagogisk praksis, selv når det ikke er mulig å fysisk møtes i klasserommet. Det er derfor vi nå tilbyr vårt virtuelle klasseromsverktøy Loops gratis fram til 1. juli.

Kom i gang i dag!

Loops team av lärandeexperter

Vi er et svensk EdTech-selskap med ett mål: å gjøre læring tilgjengelig for alle, uansett hvor de er og hvem de enn er. Med hjelp av hundrevis av lærere og pedagoger har vi laget Loops, et digitalt verktøy basert på romlig (spatial) læring som vi mener vil gjøre visjonen vår til virkelighet.


Loops er basert på pedagogisk forskning, og er nå et velprøvd digitalt verktøy for effektiv og engasjerende veilederstyrt undervisning, brukt av skoler over hele Sverige. Som lærer lager du enkelt ditt eget interaktive læringsinnhold i form av læringslooper, fylt med materiale som koblinger til artikler, tekst fra lærebøker, videoer, quizer, individuelle og gruppeoppgaver. Du kommuniserer med elevene dine gjennom loopen via tekst-, tale- eller videoopptak, eller ved å legge til en lenke til en videosamtale for å snakke med hele klassen.

Kursloop for lærere


Loops gir deg og dine kollegaer muligheten til å lage og dele digitalt læringsinnhold i et bibliotek med åpen ressurs som er laget for å gi enkel tilgang til digitalt læringsinnhold i tider som disse. Alle looper som deles i dette biblioteket kan brukes og modifiseres for å passe best til dine individuelle behov. Når du har funnet en loop du liker, bare dupliser den til ditt private bibliotek og bruk eller modifiser den som du ønsker.


Kort sagt, Loops gir et digitalt verktøy for hele læringsprosessen med innebygd funksjonalitet for formativ kommunikasjon og alternativer for å endre innhold og tilpasse det til egne formål. I lys av den siste utviklingen og et stort behov for digitale undervisningsverktøy, tilbyr vi Loops gratis til alle lærere frem til 1. juli. Prøv det i dag!


Vi håper det vil være til nytte for deg i disse merkelige og utfordrende tider. Vennlig hilsen!

/Loops-teamet

By signing up, I agree to my data being stored in accordance with Loops Privacy Policy.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kom i gang i dag!

Vi är experter på lärande i gränslandet mellan teknik och pedagogik som hjälper organisationer och företag att nyttja kraften i lärande.

PRODUKTEN

Skapa och dela läranderesor med Loops

Utforska

TJÄNSTER

Vi hjälper dig att lägga grunden för livslångt lärande

Utforska

Säg hej!

Loops Education AB
Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg

hello@loopseducation.com

Ring 010 - 14 14 500