SKOLA

ERBJUDANDE

3

minuter

Fri tillgång till Loops till 1 juli

I tider som dessa när allt fler tvingas stanna hemma och skolor stänger för att minska smittorisk behöver vi hitta nya vägar för att fortsätta hålla god undervisningskvalitet. Vi på Loops Education vill göra allt vi kan för att underlätta det arbetet och ger därför alla pedagoger fri tillgång till Loops fram till 1 juli. Med full möjlighet att nyttja biblioteket fyllt av tusentals timmars undervisningsmaterial för hela grundskolan, kvalitetssäkrat och kopplat till läroplanen.

Be den ansvarige på din skola eller kommun att fylla i detta formulär så hjälper vi er igång!

Loops team av lärandeexperter

Loops går att använda i klassrummet såväl som på distans och är ett beprövat verktyg för undervisning av hemmasittare och elever som av andra anledningar inte kan ta sig till skolan. Du som lärare skapar enkelt planeringar som dina elever kan följa och arbeta i oavsett var de befinner sig. Vi kallar dem lärloopar och de fungerar som interaktiva tankekartor


Använd färdiga loopar direkt som de är, omforma dem för att passa din undervisning eller bygg helt egna med innehåll som texter, filmer, uppgifter och quiz. Du kommunicerar med dina elever oberoende av tid och plats via text och bild, video och röstmeddelanden, och vill du så kan du kombinera arbetet i looparna med att "ses" över Hangout eller liknande.

Vi hoppas att detta kan vara ett stöd i situationen som uppstått och att du får mycket nytta av Loops!

By signing up, I agree to my data being stored in accordance with Loops Privacy Policy.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Be den ansvarige på din skola eller kommun att fylla formuläret här så hjälper vi er igång!

Vi är experter på lärande i gränslandet mellan teknik och pedagogik som hjälper organisationer och företag att nyttja kraften i lärande.

PRODUKTEN

Skapa och dela läranderesor med Loops

Utforska

TJÄNSTER

Vi hjälper dig att lägga grunden för livslångt lärande

Utforska

Säg hej!

Loops Education AB
Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg

kontakt@loopseducation.com

Ring 010 - 14 14 500