SKOLA

BLOGG

3

minuter

Fler nyheter i Loops

Nu släpper vi tre nyheter för er som bygger loopar! 

Linda Höidal

En av dem är riktigt efterlängtad, nämligen att kunna ta en kopia på en loop man delat ut till eleverna och byggt vidare på under arbetets gång!

Många lärare väljer att starta en loop där man påbörjat en planering av arbetsområdet och så bygger man vidare under arbetets gång. Det blir också naturligt att göra så om man tar med eleverna i planeringen av arbetsområdet. Då har det fram tills nu uppstått en situation där man har en helt annan loop i slutet av ett arbetsområde än man hade från början. Originalloopen som ligger under Mina loopar innehåller betydligt mindre än den man arbetat i tillsammans med eleverna. Därför är det så bra att man nu kan välj att ta en kopia av den loop man byggt vidare i så att ett nytt original skapas och läggs under Mina loopar!

Många har också frågat efter möjligheten att ändra storlek på bilder, både när ni bygger och då eleverna postar in bilder i sina svar. Det funkar nu!

Tidigare har bilderna alltid lagt sig på hela nodens bredd, vilket ibland kan bli klumpigt rent designmässigt. Nu blir det naturligt att redigera noderna lite mer dynamiskt och göra dem till en ännu bättre upplevelse för eleverna. 

Tredje nyheten gäller er som arbetar med Modersmål. Nu finns Modersmål med i både byggverktyget och biblioteket. Koppla gärna de loopar ni redan byggt till läroplanen och publicera, (eller publicera om dem om de redan finns i biblioteket) så blir de lättare för andra att hitta.


By signing up, I agree to my data being stored in accordance with Loops Privacy Policy.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Linda Höidal, Produktchef.

PRODUKTEN

Skapa och dela läranderesor med Loops

Utforska

TJÄNSTER

Vi hjälper dig att lägga grunden för livslångt lärande

Utforska

Säg hej!

Loops Education AB
Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg

kontakt@loopseducation.com

Ring 010 - 14 14 500