SKOLA

ERBJUDANDE

3

minuter

Upptäck vårt filmerbjudande för skolor och kommuner

Vi är experter på pedagogisk film och kan visualisera nästan vad som helst. Oavsett om det gäller instruktionsfilmer för undervisning, informationsfilm för intranät eller kommunikationsfilm för att marknadsföra er skola eller kommun kan vi hjälpa till. Upptäck allt vi kan göra för din verksamhet.

Utforska Loops filmerbjudande!

Åsa Einarsson

Rörlig bild är ett oerhört kommunikativt medium som gör det lätt att ta till sig information på ett sätt som väcker engagemang och inspirerar handling.

Vi har tillsammans med erfarna pedagoger och learning designers, producerat över 500 pedagogiska filmer för kommuner och företag av alla storlekar. Kanske vill du ha hjälp med att underlätta systemimplementering, skapa effektiv onboarding, eller omvandla komplexa förklaringsmodeller till pedagogiska, tydliga och underhållande filmer?

Oavsett vad du behöver förklara eller kommunicera kan vi paketera det i en attraktiv, engagerande film. Det spelar ingen roll hur enkelt eller avancerat ämnet är. Vi har gjort filmer till lärlingsprogram för att förklara detaljerad teknisk information, visualiserat sortering av ofantliga mängder dataflöden i PLM-system, producerat avancerade livespel baserade på film och skapat effektiva reklamfilmer. Klicka vidare till vår filmsida för att se allt vi kan göra.

By signing up, I agree to my data being stored in accordance with Loops Privacy Policy.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Upptäck Loops filmproduktion!

Åsa Einarsson, learning designer, L&D strateg & processledare, Loops Education.

PRODUKTEN

Skapa och dela läranderesor med Loops

Utforska

TJÄNSTER

Vi hjälper dig att lägga grunden för livslångt lärande

Utforska

Säg hej!

Loops Education AB
Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg

kontakt@loopseducation.com

Ring 010 - 14 14 500