LOOPS FILMPRODUCTION

Vi är experter på pedagogisk film, utforska allt vi kan göra för dig.

Kunskap blir till film

Se hela videon

VISUELL KUNSKAPSFÖRMEDLING

Rörlig bild är ett oerhört kommunikativt medium som gör det lätt att ta till sig information på ett sätt som väcker engagemang och inspirerar till handling.

Vi har tillsammans med erfarna pedagoger och learning designers, producerat över 500 pedagogiska filmer för kommuner och företag av alla storlekar. Kanske vill du ha hjälp med att underlätta systemimplementering, skapa effektiv onboarding, eller omvandla komplexa förklaringsmodeller till pedagogiska, tydliga och underhållande filmer?

FILMPRODUKTION FÖR LÄRANDE

Pedagogisk filmproduktion

Vi har gjort filmer till lärlingsprogram för att förklara detaljerad teknisk information, visualiserat sortering av ofantliga mängder dataflöden i PLM-system, producerat avancerade livespel baserade på film och skapat effektiva reklamfilmer. 

Vad vill du ha hjälp med?

VÄGLED LÄRANDET

Lärandet blir mer personligt när någon guidar resan genom återkommande filmer i lärloopens hubbar, delstegen som håller ihop läranderesan med information om vad som ska ske härnäst. Hubbfilmer presenterar vad som ska hända och förtydliga vad som förväntas av deltagaren.

Tillsammans med dig skapar vi hubbfilmer från idé till färdig produkt. Vi erbjuder fördelaktiga priser om du vill ha flera filmer, så passa på att göra en serie!

INTRODUCERA ETT ÄMNE

Intresse och förväntan inför för ämnet och förmågorna som ska tränas ökar när en loop inleds med en dramatiserad film. Vi hjälper dig att skapa introduktionsfilmer efter dina behov som höjer förståelsen och skapar lust att lära.

FLIPPA LÄRANDET

Underlätta lärandet genom att ge eleverna tillgång till kursgenomgången i god tid innan lektionen börjar. “Flippade” filmer gör att eleverna  i lugn och ro kan förbereda sig inför dina lektioner och gör att du slipper förklara saker om och om igen.

KOMMUNICERA INTERNT

Vill ni kommunicera ett budskap till stora grupper? Vi hjälper er att välja ut de viktigaste delarna och paketerar det till en tydlig och informativ film, lätt att dela med alla som berörs.

PAKETERA ER BERÄTTELSE

Har ni ett unikt arbetssätt, eller har det gjorts en större förändring som ni vill kommunicera på ett smakfullt sätt som når alla i er organisation?

Vi hjälper er att skapa film för att synliggöra avdelningar och värderingar. I detta exempel får både pedagoger, administration och elever ge sin syn på saken. Perfekt för att visa på er hemsida eller intranät.

VILKA ÄR NI?

Filmproduktion

Beroende på hur er organisation, uppdrag, mål och vision ser ut behöver ni olika typer av kommunikation. Här hittar du exempel på filmer som vi producerat för vinstdrivande organisationer av olika storlekar. Vi förverkligar er vision från koncept och storyboard till färdig produkt.

MEDARBETARPORTRÄTT

Kommunicera det unika med ert företag genom att låta era medarbetare berätta om sin arbetsdag. Då skapar ni insikt i vad ni kan erbjuda och vilken företagskultur ni har. Vi producerar representativa filmer som förmedlar företagets själ och blir en effektfull tillgång för er Employer Branding.

VISA VILKA NI ÄR

Har ni ett unikt arbetssätt eller nyligen genomgått en organisationsförändring är det mycket effektivt att kommunicera detta via film. I detta exempel får både anställda och kunder ge sin syn på saken. Perfekt att visa för både nya och befintliga kunder.

STÄRK ERT VARUMÄRKE

I en väl genomtänkt berättelse behövs inte alltid ord. Musiken förhöjer stämningen men filmen kan även visas utan ljud. Perfekt om ni vill synas på mässor eller event, då filmen kan rulla i bakgrunden och strålande bra för hemsidor av alla slag.

INFORMERA INTERNT

Viss information kan inte lindas in i en berättelse utan måste sägas rakt upp och ner. Vi hjälper att göra det intressant och förstärker med grafiska animationer. Perfekt för komplicerade ämnen som alla behöver förstå.

KOMMUNICERA INTERNT

Alla organisationer behöver kommunicera olika saker internt. Exempelvis mjuka värden. Vi hjälper er att se till att budskapet verkligen når fram till åhörarna och förtydligar med grafik och texter vid behov. Perfekt att visa internt så alla är införstådda med er företagskultur.

REKLAM & MARKNADSKOMMUNIKATION

Presentera ert företag eller en produkt med en snitsig reklamfilm som är något alldeles extra. Här läggs fokus på en välberättad story, snygga bilder och en härlig känsla för att effektivt sälja in och skapa intresse.

Tilläggstjänster

Utöver våra produktionserbjudanden har vi ett helt gäng kurser kopplade till filmskapande på olika sätt. Perfekt att lägga till för att vässa er kommunikation eller för att lära er att själva producera engagerande material för kommunikation och information.

Är det en speciell tjänst du behöver som inte syns i listan? Kontakta oss så kan vi säkert lösa det tillsammans.

Vi erbjuder kurser i:

Filma med Greenscreen + efterbearbetning

Så bygger du din egen filmstudio

Livesändning av föreläsningar och informationsmöten

Manus och dramaturgi

Regi/Personinstruktion

Ljudupptagning, ljussättning eller klippning

Att filma intervjuer, från förberedelser till tekniskt utförande

Filma i studio

Så gör du ett kvalitativt videoreportage

Bildspråk

Kamerateknik baserat på er utrustning

Grunder i animation och/eller visuella effekter

KONTAKTA OSS

Patrik berättar gärna mer om allt vi kan erbjuda.

Patrik Dufwa

Patrik Dufwa, Creative Director
patrik.dufwa@loopseducation.com
(+46) 72-188 26 68

VEM ANVÄNDER LOOPS?

Träffa våra kunder.

Svenskt näringslivNordeaKungsbacka kommunDibber logoWorldskillsHumlyGKN Aerospace
Loops kundsida
VILKA ÄR VI?
Filmteam
Träffa Loopsteamet

FÖRETAG

BLOGG

Så arbetar svenska företag med lärande 2019

Utforska

PRODUKTEN

Skapa och dela läranderesor med Loops

Utforska

Säg hej!

Loops Education AB
Östra Hamngatan 31
411 10 Göteborg

hello@loopseducation.com

Ring 010 - 14 14 500