PRODUKTEN

Ett verktyg för obegränsat lärande.

Working Remote av Agnes Haverling

VAD ÄR LOOPS?

Loops är en digital plattform där du skapar, delar och använder material för lärande.

Loops utvecklades för skolans digitalisering genom beprövad pedagogisk forskning och mångårig erfarenhet av pedagogisk processledning. Produkten snabbt en succé även hos företag.

Loops gör det möjligt för alla som undervisar eller vill dela kunskap att skapa material som kan användas och uppdateras i oändlighet.

Kombinera eget material med resurser från webben för att snabbt sammanställa innehåll som är visuellt intressant och engagerande.

HUR SER EN LOOP UT?

En loop är som en digital karta. Den visualiserar materialet som utgör vägen mot ny kunskap och skapar överblick över alla steg på resan. Alla i loopen kan interagera med materialet, tillsammans med dig som visar vägen eller på egen hand.

Bjud in deltagare att följa vägarna som ritats ut med instruktioner och lärandeaktiviteter att bocka av på vägen genom loopen. Följ deras framsteg på individ eller gruppnivå och fördjupa lärandet genom samarbete och formativ dialog.

EN SOCIAL LÄRANDEMILJÖ

Samarbete och kommunikation är kärnan i Loops med inbyggda aktiviteter som Uppgift, Gruppuppgift, Anslagstavla och Quiz. Fyll varje aktivitet med innehåll och kommunicera kring det på individ- eller gruppnivå.

Låt deltagarna ta steget från informationskonsumenter till kunskapsproducenter genom att påverka riktningen och utveckla kartan i farten.

OBEGRÄNSAT LÄRANDE

Loops för skola ger dig fri tillgång till vårt rika skolbibliotek med tusentals timmar av kvalitetssäkrat material som täcker läroplanens alla ämnen för hela grundskolan, motsvarande ca 100 läroböcker.

Använd det som det är, eller anpassa det för just din undervisning.

ANVÄND LOOPS FÖR

Undervisning / Kompetensutveckling / Självstudier / Onboarding / Förändringsarbete / Stimulera innovation / Öka transparens / Visualisera strategier / Revisionsarbete / Intern kunskapsspridning

INBYGGD INKLUDERING

Loops ska underlätta lärande för alla. Centralt för detta är visualiseringen av lärandet och möjligheten att använda olika sätt att kommunicera och ta till sig information. Länka eller spela in video direkt i loopen för att förklara något och låt deltagarna svara med text, video eller ljudinspelning.

FRÅN DINA IDÉER TILL ANDRAS FÖRSTÅELSE

Börja med din idé

Eller remixa en färdig loop

Rita ut lärvägar

Lägg till nya destinationer

Fyll kartan med aktiviteter för lärande

Bjud in de som ska lära

Låt dem utforska din utstakade rutt

Eller röra sig fritt genom lärandet

Upptäck all funktionalitet
VEM ANVÄNDER LOOPS?

Träffa våra kunder.

NordeaKungsbacka kommunDibber logoWorldskillsHumlyGKN Aerospace
Loops kundsida

VAD SÄGER ANDRA?

“Loops innehåller den samlade kompetensen av så många lärare för dig att använda!”

Patricia Diaz, en av tusentals pedagoger i Loops

KOM IGÅNG

Ge dig ut på en läranderesa

Kom igång

TJÄNSTER

Lärande för alla ändamål

Utforska Loops tjänster

SKOLA

BLOGG

Nyheter i Loops

Utforska

SKOLA

PRESS RELEASE

Press Release: Skooler to aquire Loops Education

Utforska

Säg hej!

Loops Education AB
Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg

hello@loopseducation.com

Ring 010 - 14 14 500